• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Τα Δημοτικά ΚΔΑΠ Θέρμης, Τριλόφου & Βασιλικών θα δεχθούν όλα τα παιδιά που επιθυμούν να εγγραφούν

Κατόπιν των δηλώσεων του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, ότι θα λάβουν τελικά voucher όσοι γονείς πληρούσαν τις προδιαγραφές της υπ’ αρίθμ.9549/16-7-2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», περίοδος 2020-2021, τα «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ» ανακοινώνουν ότι θα δεχθούν όλα τα παιδιά που επιθυμούν να εγγραφούν στα Δημοτικά ΚΔΑΠ Θέρμης, Τριλόφου & Βασιλικών.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. εντός των ημερών προβλέπεται να προβεί σε έκδοση των voucher των οικογενειών οι οποίες  παρόλο που το δικαιούνταν δεν πήραν το πολυπόθητο voucher, έτσι ώστε να απευθυνθούν στα Δημοτικά Κέντρα Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) για την έναρξη των δραστηριοτήτων των παιδιών τους.

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι, με Δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε στις 9/9/2020, το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε την ενίσχυση των Δημοτικών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) με το ποσό των 10 εκατ. Ευρώ μέσω ειδικού Προγράμματος, για την κάλυψη δεκάδων χιλιάδων παιδιών που δεν έλαβαν voucher για ΚΔΑΠ ενώ οι μητέρες τους πληρούσαν τα κριτήρια που τέθηκαν. Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Εσωτερικών ανέλαβε την πρωτοβουλία της οικονομικής ενίσχυσης των Εντολών Τοποθέτησης (voucher) ώστε να μην μείνουν οι δημοτικές δομές δημιουργικής απασχόλησης κενές από εγγραφές επιδοτούμενων παιδιών.