• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Αποκριάτικος χορός του ΚΑΠΗ Θέρμης

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα του “Απόλλων” τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης πραγματοποίησαν τον ετήσιο αποκριάτικο χορό τους. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου κ. Ανδρέα Βιολιτζή, δημιουργώντας κυριολεκτικά το αδιαχώρητο στην αίθουσα, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι εκπρόσωποι του Δήμου, της Περιφέρειας αλλά και του Ελληνικού Κοινοβουλίου,  που τίμησαν με την παρουσία τους τη χθεσινή γιορτινή ημέρα για τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης.

Ο Δήμαρχος Θέρμης, ξεκινώντας, φανερά συγκινημένος, το σύντομο χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση αναφέρθηκε πρώτα από όλα στο άνθρωπο, φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Γιώργο Κοντοπίδη, που ήταν ο πρώτος υποστηρικτής του θεσμού των ΚΑΠΗ και ο οποίος, με τρόπο ξαφνικό και ανεπάντεχο δεν είναι πια κοντά μας. Ένα ελάχιστο ευχαριστώ στο φίλο και συνεργάτη αποτελεί η ονομασία της Χορωδιακής συνάντησης των Κέντρων Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων, το μεγάλο αυτό Χορωδιακό Φεστιβάλ των ΚΑΠΗ, σε «Χορωδιακό Φεστιβάλ Γεώργιος Κοντοπίδης», σε ένδειξη τιμής στο πρόσωπο του ανθρώπου, που χάσαμε τόσο απροσδόκητα και άδικα και που πρώτα με τις δικές του προσπάθειές, αναβαθμίστηκαν οι Ανοιχτές Δομές Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Τέλος ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέα Βιολιτζή που με ρόλο διπλό, αυτό του Προέδρου του ΚΑΠΗ αλλά και του μέλους του ΝΠΔΔ του Δήμου, μεριμνά διαρκώς και σε άριστη συνεργασία με το Δήμο για την επίλυση των προβλημάτων που κάθε φορά προκύπτουν.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Πασχάλης Αναγνώστου ευχαρίστησε “την ψυχή του ΚΑΠΗ Θέρμης” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Βιολιτζή που είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις και ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή και καλή διασκέδαση.

Ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Αγγέλου ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης και δύναμη στο Πρόεδρό τους κ. Ανδρέα Βιολιτζή που πάντα μεριμνά για τη διοργάνωση όμορφων γιορτών στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Θέρμης, γεγονός που αποδεικνύει άλλωστε και η μαζική συμμετοχή των μελών του.

Η αποκριάτικη γιορτή των μελών του ΚΑΠΗ Θέρμης ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και σε αυτή κυριάρχησαν το άφθονο κέφι και ο χορός.