• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Βυζαντινοί ύμνοι και μελωδίες σε μια ξεχωριστή συναυλία

Μία ξεχωριστή συναυλία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης παρουσία του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου και πλήθους συνδημοτών μας.

Οι χορωδίες Βυζαντινής Μουσικής των ΚΑΠΗ Θέρμης και Αγ. Παρασκευής, η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής Κ.Π. Ν. Ραιδεστού και η Παιδική Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής Κ.Π. Ν. Ραιδεστού μάγεψαν το κοινό με τις υπέροχες μελωδίες τους, αποσπώντας το δυνατότερο χειροκρότημα όλων.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο Πατέρας Σεραφείμ Ατματζίδης, Προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Νέας Ραιδεστού, αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Γρηγορίου Καλλίδη, Επισκόπου Ηράκλειας και Ραιδεστού.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο χοράρχης κ. Λεωνίδας Βλαχόπουλος ενώ σε αυτή παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Απόστολος Τσολάκης και Στέλιος Γκιζάρης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός, ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Αγγέλου, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Νέας Ραιδεστού και Αγίας Παρασκευής κ.κ. Παναγιώτης Κατρανιάς και Μαρία Τζιουβάκα αντίστοιχα και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέας Βιολιτζής.