• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Εγκαίνια του νέου χώρου δραστηριοτήτων των γυναικών – μελών και των νέων γραφείων του ΚΑΠΗ Βασιλικών.

Παρουσία του Δημάρχου Θέρμης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 τα εγκαίνια του νέου χώρου δραστηριοτήτων των γυναικών – μελών του ΚΑΠΗ Βασιλικών καθώς και των νέων γραφείων του Κέντρου.

“Έχετε χρέος εσείς οι μεγαλύτεροι, οι άνθρωποι της Γ΄Ηλικίας να μεταφέρετε τη γνώση σας αλλά κυρίως την Ιστορία του τόπου μας στις νεώτερες γενιές”, σημείωσε στο πλαίσιο των εγκαινίων ο Ιερέας των Βασιλικών Πατέρας Σταύρος, ο οποίος μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στην ενότητα που θα πρέπει να διακρίνει τις τοπικές μας κοινωνίες για ένα αισιόδοξο και δημιουργικό μέλλον, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η δημοτική αρχή Θέρμης βασίζει την πορεία και την προσφορά της στο δήμο μας πάνω σε δύο σημαντικές αρχές: Πρώτα από όλα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί βασικό πολιτικό κύτταρο της Δημοκρατίας και έπειτα ότι η ενότητα της Κοινωνίας μας είναι η προϋπόθεση για να λειτουργήσει ο θεσμός ως κύτταρο της Δημοκρατίας. “Κοινωνίες που δεν έχουν ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συγκεντρωτικές, αναποτελεσματικές και ταυτόχρονα αντιδημοκρατικές. Κοινωνίες που δεν επενδύουν στην ενότητα των πολιτών είναι κοινωνίες καταδικασμένες και χωρίς μέλλον” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης.

Παράλληλα ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Βασιλικών, ο νέος πολυχώρος δραστηριοτήτων που εγκαινιάστηκε να είναι καλοτάξιδος και να τον χαρούν με υγεία και δημιουργία.