• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΚΔΑΠμεΑ

Την Πέμπτη  26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ», στις εγκαταστάσεις της δομής στη Θέρμη.

Η  εκδήλωση άνοιξε με το «παιχνίδι των ευχών», όπου παιδιά και εκπαιδευτικοί ευχήθηκαν αγάπη και αλληλεγγύη στον κόσμο για το 2017,  και συνεχίστηκε με χορό, μουσική και πολλές φωτογραφίες.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Άννα Μίχου  και ο Αντιπρόεδρος κος Γιώργος Κοιντοπίδης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η κα Μίχου απεύθυνε χαιρετισμό σε παιδιά και εκπαιδευτικούς, εξήρε την προσπάθειά τους να προσφέρουν ένα περιβάλλον ασφαλές και δημιουργικό ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια του Δήμου Θέρμης θα είναι συνεχής για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών αυτής της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά. Το 2017 να φέρει υγεία, ευημερία, ευτυχία, δημιουργία, ασφάλεια και αγάπη. Εμείς υποσχόμαστε ότι το ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» θα είναι πάντα μια μεγάλη, ζεστή, φιλόξενη αγκαλιά για τα παιδιά μας.

2