• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Εκδρομή του ΚΔΑΠ-μεΑ “Αγκαλιά-ζω” στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης

Τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, τα παιδιά του ΚΔΑΠ μεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. – Μ.Ε.Α.) Πολίχνης, σε έναν από τους ιδιαίτερα όμορφους και αντιπροσωπευτικούς χώρους του Δήμου Θέρμης, το Περιβαλλοντικό Πάρκο.  Με τον τρόπο αυτό ανταπέδωσαν την επίσκεψη που είχαν πραγματοποιήσει στον Δήμο Παύλου Μελά και την ιδιαίτερα ζεστή φιλοξενία που έτυχαν από τα παιδιά και το προσωπικό της δομής εκεί.

Στο εν λόγω πάρκο, που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το Φράγμα, μέσα σε μια πολύ όμορφη φύση, τα παιδιά ξεκίνησαν παιχνίδια γνωριμίας στον κύκλο του αερόστατου με την μπάλα. Στη συνέχεια απόλαυσαν τη βόλτα τους στα γήπεδα, στα πάρκα και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιχνίδι, ενώ αργότερα ξεκουράστηκαν στα όμορφα ξύλινα τραπεζοκαθίσματα. Τότε ξεκίνησε το τραγούδι και ο χορός και όλοι συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Στα ΚΔΑΠ-μεΑ συμμετέχουν παιδιά από 6 ετών και όλα είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν το χρόνο τους με δραστηριότητα της προτίμησής τους. Είχαν επίσης την ευκαιρία να συνευρεθούν με φίλους από άλλο ΚΔΑΠ, σε μία συνύπαρξη που προωθεί την κοινωνικοποίηση μέσα από τη διασκέδαση. Ήταν μια ωραία εκδρομή κάτω από έναν ζεστό ήλιο, σε ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον και τα παιδιά δήλωσαν ότι ανυπομονούν για την επόμενη συνάντηση.

20170410_121941