• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Το Κδαπ-μεΑ “Αγκαλιά-ζω” πάει θέατρο!!

Τις περιπέτειες της Οικογένειας Νώε παρακολούθησε στην Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ομάδα παιδιών αμεα του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ», την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Θέρμης, έδωσε την ευκαιρία στα ωφελούμενα παιδιά της δομής μας να παρακολουθήσουν δωρεάν σε δύο παραστάσεις, 24 και 27 Ιανουαρίου, την εξαιρετική σκηνοθετική προσέγγιση της Στέλλας Μιχαηλίδου στην ιστορία του κατακλυσμού,  όπως την μετέφεραν στο θέατρο η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος …. «ενώ ένας ολόκληρος κόσμος βυθίζεται, μια κιβωτός παλεύει με τα κύματα. Ο προνοητικός Νώε, τα παιδιά και τα εγγόνια του, μαζί με δεκάδες ζώα, όχι μόνο ήμερα αλλά και άγρια, ταξιδεύουν και αγωνίζονται για την επιβίωση…».

Παιδιά και εκπαιδευτικοί στολίστηκαν με ένα φωτεινό χαμόγελο στα πρόσωπά τους για την πολύτιμη ευκαιρία που τους δόθηκε να παρακολουθήσουν μία παράσταση με ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ, που μιλά για τις σχέσεις των ανθρώπων και τη ζωή.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος για  την  υπέροχη παιδική παράσταση που μας προσέφεραν.