• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Καλοκαιρινές γιορτές των ΚΔΑΠ Ν. Ρυσίου και Βασιλικών

Μία ακόμη δημιουργική χρονιά ολοκληρώνεται και τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Βασιλικών και Ν. Ρυσίου ολοκλήρωσαν με τις Καλοκαιρινές τους γιορτές, στις 14 & 15 Ιουνίου αντίστοιχα, τον εντεκάμηνο κύκλο προγραμμάτων των ΚΔΑΠ του Δήμου Θέρμης  για την περίοδο 2017-2018.

Μουσική, Χορός, Αθλητικές και Καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και επίδειξη Ρομποτικής παρουσιάστηκαν με θεαματικό τρόπο από τα παιδιά, σε γονείς και κοινό, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που ετοιμάστηκε με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Οι δραστηριότητες των ΚΔΑΠ έχουν πάντα έναν διαδραστικό χαρακτήρα ανάμεσα σε παιδιά και γονείς αποδεικνύοντας τον παιδαγωγικό τους χαρακτήρα ως σύμμαχοι της οικογένειας στο δύσκολο έργο της. Οι γονείς των παιδιών συμμετείχαν σε κοινές δραστηριότητες χορού και αθλημάτων με τα παιδιά, απολαμβάνοντας ένα απόγευμα κοινής εμπειρίας, ενώθηκαν ηλικιακά, έγιναν και οι γονείς παιδιά μέσα από κοινά παιχνίδια. Ο πλούσιος μπουφές, δημιουργία των γονέων αλλά και του προσωπικού ολοκλήρωσε ιδανικά τα χαρούμενα καλοκαιρινά «πάρτυ».