• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Καλοκαιρινή γιορτή ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «Αγκαλιά-ζω» Δήμου Θέρμης

Την Τρίτη 14 Ιουνίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Θέρμης, η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «Αγκαλιά-ζω».

Όλα τα παιδιά της δομής μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους υπέροχους εθελοντές που βρίσκονται πάντα δίπλα μας, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντάνια, ενθουσιασμό και δυνατές στιγμές.

Στην έναρξη της εκδήλωσης δόθηκε η δυνατότητα σε όλους του παρευρισκόμενους να παρακολουθήσουν τη χορευτική παράσταση από τη μικτή ομάδα χορού του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, τους «ΕΜΙΓΚΡΕ» η οποία παρουσιάστηκε τον Μάιο στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού Αμεα & Μεικτών Ομάδων και βραβεύτηκε με το βραβείο «ονειρικής σκηνογραφίας και ενδυματολογικής προσέγγισης της χορογραφίας». Η χορογραφία ήταν εμπνευσμένη από το γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας, αποδίδοντας φόρο τιμής στους πρόσφυγες που τη διαπλέουν αλλά και στους ντόπιους που τους υποδέχονται.

Στο κυρίως μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν χορευτικά, εικαστικά και δρομικά παιχνίδια και δραστηριότητες όπου τα παιδιά συμμετείχαν, το καθένα με τον τρόπο του, με κέφι και χαρά μεταδίδοντας την διάθεσή τους σε όλους μας.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό και ευχές για το καλοκαίρι ενώ δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές των παιδιών με τους εθελοντές και το προσωπικό της δομής.

Η ελπίδα, εκφρασμένη πρώτα στα μάτια των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Αγκαλιά-ζω», για έναν καλύτερο κόσμο και για μια χώρα που οι υπέροχες θάλασσές της θα είναι γεμάτες με ξένοιαστες χαρούμενες φωνές, άγγιξε όλους τους συμμετέχοντες στη γιορτή.

ΓΙΟΡΤΗ

IMG_20160614_200746