• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Αιτήσεις φιλοξενίας βρεφών & νήπιων για τη σχολική περίοδο 2020-2021
+

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες Γιορτές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Θέρμης

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Θέρμης φόρεσαν τα καλά τους, στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τις ζωγραφιές τους, έριξαν ασημόσκονη τριγύρω και άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές τους.

Την αρχή έκανε το ΚΔΑΠ Τριλόφου, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, όπου τα τμήματα της Ενόργανης Γυμναστικής εντυπωσίασαν με τις ασκήσεις σε στρώματα και δοκούς ισορροπίας σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η γυμνάστρια των δομών μας Δέσποινα Ούρδα. Στη συνέχεια παιδιά και γονείς έγιναν μία μεγάλη παρέα σε ομαδικά παιχνίδια που σκόρπισαν πολύ κέφι σε όλους. Την σκυτάλη πήρε, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, το ΚΔΑΠ της Θέρμης που η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεών του χάρισε πολύ κέφι στα παρευρισκόμενα παιδιά και τους γονείς τους. Το όμορφο πρόγραμμα που επιμελήθηκε η γυμνάστρια των δομών Νίκη Τόλη και η δασκάλα χορού Νικολέτα Αναστασιάδου, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους σε ρυθμούς που εξέπληξαν και ενθουσίασαν.

Η συνέχεια αφορά στο ΚΔΑΠ Βασιλικών, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, ενώ στη Θέρμη οι γιορτές συνεχίζονται με κατασκευές χριστουγεννιάτικες, προβολή ταινίας, κάλαντα και το κυνήγι του κρυμμένου κουραμπιέ.

Εμείς θα επανερχόμαστε με όλες τις γιορτινές δραστηριότητες και πολλές φωτογραφίες.

Καλή συνέχεια παιδιά, καλή διασκέδαση…..