• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/120520.cloudwaysapps.com/tpuwnydfqd/public_html/wp-content/themes/thermi/header.php on line 98

Πες το με ένα γράμμα…. στα “Ελαφάκια”

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. ποιο μικρό παιδί δεν έχει στην καρδιά του την προσμονή για τον ερχομό του Άι ΒΑσίλη;
Πως όμως θα του ζητησει το δώρο που επιθυμεί; Με sms, με μηνυμα στο messenger , στο Skype;σίγουρα είναι πιο οικεία στα παιδιά του 2018, απ´οτι ο παραδοσιακός τρόπος, όπως ένα ΓΡΑΜΜΑ!
Τι είναι ένα γράμμα;πως φτάνει στον προορισμό του; Ποιος είναι ο αποστολεας και ο παραληπτης;Τι σημαίνει να προσμένω στη σημερινή εποχή της ταχύτητας;ολ´αυτα και αλλά πολλά ήταν η αφορμή για ένα ταξίδι στον κόσμο της επικοινωνίας με γράμματα. Πως φτάνουμε από την απλή ζωγραφιά, που είναι η αποτύπωση στο χαρτί των σκέψεων και των συναισθημάτων- και κατ´επεκταση- ο τρόπος επικοινωνίας ενός τετράχρονου παιδιού, στον γραπτό, δομημένο λόγο.
Η ανταπόκριση παιδιών, γονέων και συναδέλφων ήταν απρόσμενα μεγάλη, ευφάνταστη και δημιουργική.πλεον στο γραμματοκιβώτιο μας δεν έρχονται μόνο γράμματα,αλλά και μουσικά cd, βιβλια,παιχνίδια, προσκλήσεις κ.α.
Η χαρά της προσμονής αξίζει, δεν συμφωνείτε;