• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Πρόγραμμα εκδηλώσεων των παραρτημάτων ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης για το μήνα Απρίλιο

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα εκδηλώσεων των παραρτημάτων ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης για το μήνα Απρίλιο. Τα μέλη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και με τη συμμετοχή τους η οποία ήταν εντυπωσιακή πραγματοποιήθηκε σειρά εκδηλώσεων υπό την αιγίδα των «Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης», ως εξής:

Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν:

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 το ΚΑΠΗ Καρδίας και το ΚΑΠΗ Σχολαρίου παρακολούθησε στη Μονή Λαζαριστών τη θεατρική παράσταση «Αγγέλα»

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε ομιλία στο χώρο του ΚΑΠΗ Ν. Ραιδεστού από τη διατροφολόγο του Κ.Υ. Θέρμης κ. Αθανασία Βλάχου με θέμα «Διατροφή και 3η ηλικία». Η ανταπόκριση των μελών του ΚΑΠΗ ήταν μεγάλη και κατά τη διάρκεια της ομιλίας είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους για την διατροφή που πρέπει να ακολουθούν σύμφωνα με τα προβλήματα υγείας που έχουν και έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για τις συμβουλές διατροφής που προτάθηκαν από την διατροφολόγο ενώ η κ. Βλάχου επεσήμανε ότι είναι στη διάθεση τους για διευκρινίσεις και οδηγίες στο Κ.Υ.Θ.

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 η χορωδία του ΚΑΠΗ Τριαδίου επισκέφτηκε τον οίκο ευγηρίας «ΜΥΡΤΙΑ» με τη συνοδεία του χοροδιδασκάλου ενώ την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 επισκέφτηκε τη δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Αγκαλιά-ζω» του Δήμου μας και μοίρασε στα παιδιά λαμπάδες τις οποίες έφτιαξαν οι κυρίες του ΚΑΠΗ.

Την Κυριακή 10/04/2016 τελέστηκε όπως κάθε χρόνο το ετήσιο μνημόσυνο των μελών ΚΑΠΗ Θέρμης που απεβίωσαν στο παρελθόν και ακολούθησε αγιασμός του νέου χώρου του ΚΑΠΗ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκε το Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Σωτηρία με λένε». Την Παρασκευή 15/04/2016 στα πλαίσια του σχεδιασμού για την οργάνωση και την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης υγείας στα ΚΑΠΗ, πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή της LΕΟ Pharmaceutical Hellas SA, δερματολογικός προσυμπτωματικός έλεγχος  στο χώρο του ΚΑΠΗ από τις 9:00 π.μ-13:00 μ.μ. Την Τρίτη 19/04/2016 η χορωδία και το χορευτικό του ΚΑΠΗ επισκέφτηκε τον οίκο ευγηρίας  «ΜΥΡΤΙΑ» με τη συνοδεία του χοροδιδασκάλου. Την Τετάρτη 20/04/2016 πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου – Μανώλη Ρασούλη – Νίκου Παπαζόγλου – Νίκου Μαμαγκάκη στο χώρο του ΚΑΠΗ Ανδρών με δωρεάν είσοδο. Την Μ. Παρασκευή 29/4/2016 η χορωδία του ΚΑΠΗ παρευρέθηκε στα εγκώμια και στην περιφορά του επιταφίου Αγ. Νικολάου.

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 στα πλαίσια του σχεδιασμού για την οργάνωση και την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης υγείας στα ΚΑΠΗ, πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή της LΕΟ Pharmaceutical Hellas SA, δερματολογικός προσυμπτωματικός έλεγχος  στο χώρο του ΚΑΠΗ Βασιλικών από τις 9:00 π.μ-13:00 μ.μ.

Εκδρομές

  • Το ΚΑΠΗ Θέρμης την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 το ΚΑΠΗ της Θέρμης επισκέφτηκε την Ιερά Μονή «Εισοδίων της Θεοτόκου» στην Πέτρα Ολύμπου.
  • Το ΚΑΠΗ Καρδίας διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 16 Απριλίου στη Μονή Αγ. Νικάνορα στο Βελβεντό Κοζάνης.
  • Το ΚΑΠΗ Τριαδίου επισκέφτηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 την Ιερά Μονή «Αγ.Τριάδος» στις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά.