• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ-μεΑ «Αγκαλια-ζω» στο 2ο Φεστιβάλ ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Νεάπολης – Συκεών

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» παρουσίασαν «Το όνειρο δε μουσκεύει στη βροχή», ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της δομής.

Μια πολυπληθής ομάδα παιδιών εμφανίστηκε στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεύκων και ξεσήκωσε τον ενθουσιασμό του κόσμου που παρακολουθούσε το φεστιβάλ με τις εξαιρετικές χορευτικές επιδόσεις τους. Η θαυμάσια χορογραφία της γυμνάστριας του ΚΔΑΠμεΑ «Αγκαλιά-ζω» Μαρίας Τσιακανίκα έδωσε τη δυνατότητα σε όλη την ομάδα  να  αποδώσει τη μουσική του Singing in the rain κλέβοντας τις εντυπώσεις για την άψογη εμφάνισή της.

Το σκηνικό της χορογραφίας που μετέφερε την ατμόσφαιρα μιας βροχερής μέρας, οι λεπτομέρειες της σκηνικής τους παρουσίας, όπως την επιμελήθηκαν τα στελέχη της δομής, αλλά κυρίως η χαρά και ο ενθουσιασμός στα πρόσωπα και στα χαμόγελα όλων των παιδιών, επιβράβευσε την προσπάθεια και την επιμονή τους  για το αποτέλεσμα.

Θαυμάσια η οργάνωση του Φεστιβάλ από τους υπεύθυνους της Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Νεάπολης – Συκεών. Η συμμετοχή μας σε αυτά τα φεστιβάλ ενδυναμώνει τις σχέσεις των ομάδων και ενισχύει την αίσθηση του «ανήκειν».