• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των γονέων ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται στη δομή του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» και του νεοεκλεγέντος Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ.

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Νοεμβρίου, μεταξύ των γονέων ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται στη δομή του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» του Δήμου Θέρμης και του κου Αργύριου Μωραΐτη, του νεοεκλεγέντος Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ», στην φροντίδα του οποίου βρίσκεται η λειτουργία της δομής. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος της Δ.Ε. Βασιλικών με τον Συνδυασμό «Δημοκρατική Ενότητα» του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, κα Κουτρή Ευαγγελία.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία της δομής, η οποία αποτελεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο και δημιουργικό χώρο φιλοξενίας για τα άτομα με αναπηρία του Δήμου μας και καταγράφηκαν οι προτάσεις των γονέων μέσα από τις ανάγκες των παιδιών αλλά και την αγωνία των ιδίων που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της διοίκησης στην προσπάθειά της να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές εκπαιδευτικές, κοινωνικές & πολιτιστικές δραστηριότητες. Οι δράσεις της επιστημονικής ομάδας αλλά και όλου του προσωπικού του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, με σκοπό, μέσα από την αλληλεπίδραση με το κοινωνικό  περιβάλλον, τα άτομα με αναπηρία να γίνουν αποδεκτά ως ισότιμοι πολίτες του χώρου και να ενταχθούν, στα πλαίσια των προσωπικών τους αναγκών, ως άτομα με κατακτημένο το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση.