• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Τις γιορτές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών άνοιξε το ΚΔΑΠ Θέρμης

Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Θέρμης. Μια ακόμη δημιουργική χρονιά οδεύει στην ολοκλήρωση της, το ΚΔΑΠ ΘΕΡΜΗΣ την αποχαιρέτησε καλωσορίζοντας ταυτόχρονα το καλοκαίρι σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ΚΔΑΠ το οποίο στεγάζεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης στην οδό Μανδρίτσα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα επιτεύγματα των παιδιών στη Ρομποτική και απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα Pilates και Ενόργανης Γυμναστικής. Τα παιδιά απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα γονέων, συγγενών και φίλων που παρευρέθηκαν για να τα καμαρώσουν.

Μετά γίναμε όλοι για λίγο παιδιά συμμετέχοντας σε ποικίλα κινητικά παιχνίδια στον προαύλιο χώρο του ΚΔΑΠ. Γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και εκπαιδευτικοί, μαζί με τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν  και πέρασαν ώρες γέλιου και χαράς.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν καλοκαιρινά αναμνηστικά δωράκια, δημιουργήματα του εικαστικού εργαστηρίου του ΚΔΑΠ μας.

Οι Εκπαιδευτικοί και η Διοίκηση των ΚΔΑΠ σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι.

Οι γιορτές συνεχίζονται με τις εκδηλώσεις στο ΚΔΑΠ Τριλόφου, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στις  6μμ,  στο χώρο  του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Σας περιμένουμε όλους !!!!!!