• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Το Κδαπ-μεΑ “Αγκαλιά-ζω” πάει κουκλοθέατρο!!

Τις περιπέτειες του Οδυσσέα παρακολούθησε στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Μ. Αναγνωστάκης», ομάδα παιδιών ΑμεΑ του ΚΔΑΠμεΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ», την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ «ThessPuppet 2017, Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας» τα παιδιά απόλαυσαν το έργο «Η Οδύσσεια». Μια παράσταση κουκλοθεάτρου, σκιών και αφήγησης με ζωντανή μουσική, από την ομάδα «Κουκλοθέατρο ΟΥΠΣ!».

Παιδιά και εκπαιδευτικοί στολίστηκαν με ένα φωτεινό χαμόγελο στα πρόσωπά τους για την πολύτιμη ευκαιρία που τους δόθηκε να παρακολουθήσουν μία παράσταση με ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ, που μας μαθαίνει πως «όσα τέρατα και αν συναντήσουμε στον δρόμο μας, η θέληση μας να συνεχίσουμε θα μας οδηγεί πάντα πιο πέρα από αυτά!».

Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, έκαναν συνειρμούς απίστευτους, ενώ ο ενθουσιασμός τους ήταν αμείωτος από την έναρξη έως την ολοκλήρωση του έργου, κάτι που μας απέδειξε, ότι και το απόλαυσαν και το χάρηκαν ιδιαίτερα.