• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Το ΚΔΑΠ του Τριλόφου γιόρτασε τον ερχομό του καλοκαιριού

Η αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου στον Τρίλοφο γέμισε χρώματα και παιχνίδια από το πολύχρωμο Λούνα Πάρκ που στήθηκε για την Καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης την Παρασκευή στις 1 Ιουνίου.

Τα παιδιά συμμετείχαν σε παιχνίδια επιδεξιότητας και ψυχαγωγίας με δώρο όμορφες καλοκαιρινές κατασκευές για τις οποίες όλα είχαν δουλέψει με τους εκπαιδευτικούς τους το προηγούμενο διάστημα. Και σαν αληθινό Λούνα Πάρκ δεν έλλειψε και το ποπ κορν που μοιράστηκε στα όμορφα χάρτινα  κυπελάκια που φτιάξανε τα παιδιά.

Κορίνες και στεφάνια, μπάλες και εμπόδια επιστρατεύτηκαν για τις αθλοπαιδιές που  ξεσήκωσαν τον ενθουσιασμό σε γονείς και φίλους που ενθάρρυναν τα παιδιά. Το κυνήγι του θησαυρού έκρυβε εκπλήξεις για τα παιδιά που συμμετείχαν. Και τα ευφάνταστα χάρτινα καπέλα από παλιές εφημερίδες στολίστηκαν με κορδέλες και πολύχρωμα λουλούδια που επέλεξαν τα παιδιά.

Βέβαια η γιορτή στον Τρίλοφο είχε ξεκινήσει από την Τετάρτη 30 Μαϊου όπου το τμήμα Μουσικής έκανε την παρουσίαση των δικών του δράσεων με τραγούδια, ρυθμούς, μεταλλόφωνα και μουσικοκινητικό δρώμενο το οποίο περιέλαβε και τους παρευρισκόμενους γονείς τους.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την πολύτιμη συνδρομή τους στη διαμόρφωση του πλούσιου μπουφέ που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά μας.

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την αρχή του Καλοκαιριού και τα ΚΔΑΠ θα έχουν ένα όμορφο πρόγραμμα για τα παιδιά του Δήμου Θέρμης, καλοκαιρινό και δροσερό. Και οι μανούλες δεν ξεχνάνε ότι ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.