• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Το παραμύθι “Η παχουλή βατραχίνα” παρουσιάζεται την Τετάρτη 20/4/2016 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης

Την Τετάρτη 20 Απριλίου  2016 και ώρα 7μ.μ. στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης, ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Στέφανος Παπαδόπουλος, θα παρουσιάσει το παραμύθι του «Η παχουλή βατραχίνα».

Ένα τρυφερό παραμύθι για την διαφορετικότητα και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Ο σχολικός εκφοβισμός και η απομόνωση ως αποτέλεσμα της σκληρής συμπεριφοράς που αναπτύσσουν συχνά τα παιδιά, καθώς και η σημασία που πρέπει να δώσουν οι γονείς στις αντιδράσεις αυτές.
Το παραμύθι υμνεί την μητρική αγάπη και μας διδάσκει έμπρακτα πως η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει καμιά σημασία μπροστά στην ομορφιά της ψυχής. Θα γίνει ανάγνωση του παραμυθιού και οι κάρτες συναισθημάτων θα παρασύρουν τα παιδιά σ’ ένα δημιουργικό παιχνίδι εσωτερικής έκφρασης. Η δραματοποίηση επιλεγμένων σκηνών θα αναδείξει ταλέντα και τα παιδιά θα παίξουν, θα χαρούν και θα υποδυθούν ρόλους.

Την εκδήλωση οργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο “Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής” Δήμου Θέρμης με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Δήμου Θέρμης.