• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Χριστουγεννιάτικες γιορτές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Θέρμης.

Τα φετινά Χριστούγεννα διοργανώθηκαν όμορφες γιορτές σε όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Θέρμης με παρουσία γονέων, παιδιών και εκπαιδευτικού προσωπικού των «Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας- Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής».
Δουλεύοντας από τα μέσα Σεπτέμβρη, στο πλαίσιο της μουσικής προπαιδείας και του θεατρικού παιχνιδιού, τα παιδιά ζωντάνεψαν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια «Φρικαντέλα ….. η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» (Τρίλοφος 14 Δεκεμβρίου), έψαλαν και έπαιξαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα με συνοδεία μεταλλόφωνων, μελόντικας και μουσικά καμπανάκια (ΚΔΑΠ Καρδίας 22 Δεκεμβρίου) και μέσα στα «εργαστήρια ξωτικών» κατασκεύασαν παρέα με τους γονείς όμορφα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλες εικαστικές κατασκευές (ΚΔΑΠ Βασιλικών 16 Δεκεμβρίου και ΚΔΑΠ Ν. Ρυσίου 21 Δεκεμβρίου). Κάτω από τις οδηγίες και τα βήματα των εκπαιδευτών Μοντέρνου χορού και Γυμναστικής, παιδιά από 5 – 11 χρονών παρουσίασαν μοντέρνα χορευτικά και το κέφι απογειώθηκε αφού και οι γονείς συμμετείχαν στο χορό και σε άλλα μουσικοκινητικά παιχνίδια.
Η γωνία του μπουφέ με τα διάφορα γλυκίσματα, συνεισφορά των γονέων στη γιορτή, αποτέλεσε σημείο έλξης για μικρούς και μεγάλους, παρόλα αυτά την παράσταση φυσικά έκλεψε ο Άϊ – Βασίλης που πέρασε από όλα τα ΚΔΑΠ και μοίρασε στα παιδάκια δώρα και πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.
Και του Χρόνου!!!!

IMG_20151216_182313