• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Πρόγραμμα εκδηλώσεων των παραρτημάτων ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης για το μήνα Μάρτιο

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα εκδηλώσεων των παραρτημάτων ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης για το μήνα Μάρτιο. Τα μέλη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και με τη συμμετοχή τους η οποία ήταν εντυπωσιακή πραγματοποιήθηκε σειρά εκδηλώσεων υπό την αιγίδα των «Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης», ως εξής:

Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν:

Την Τρίτη 8 Μαρτίου, στο ΚΑΠΗ της Ν. Ραιδεστού, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την κοινωνική λειτουργό κ. Άννα Χατζηδάκη με θέμα: «Άγχος και κατάθλιψη στην Τρίτη ηλικία» ενώ με τη νοσηλεύτρια κ. Βασιλική Τάκη συζήτησαν για την πρόληψη στην Τρίτη ηλικία. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλές γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ, οι οποίες με πολύ χαρά παρασκεύασαν εδέσματα τα οποία προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Με την ενθουσιώδη συμμετοχής τους υπέδειξαν την αναγκαιότητα αυτών των συναντήσεων με ποικίλη θεματική.  Ήδη έχει δρομολογηθεί η επόμενη συνάντηση με ομιλήτρια τη διαιτολόγο-διατροφολόγο του Κέντρου Υγείας Θέρμης κας Αθανασίας Βλάχου με θέμα της ομιλίας «Διατροφή στην Τρίτη ηλικία».

– Το ΚΑΠΗ της Θέρμης προσέφερε για τις ανάγκες των νοσοκομείων ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ-ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 100 σεντόνια τα οποία ετοιμάστηκαν με πρωτοβουλία του γυναικείου τμήματος του ΚΑΠΗ,  το οποίο προσφέρει για την συγκεκριμένη δράση σταθερά εδώ και χρόνια εθελοντική εργασία.

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου επισκέφτηκαν το κεντρικό πάρκο Πλαγιαρίου μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετέχουν στα τμήματα Χορωδίας και Χορευτικού για να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη και να συμμετέχουν στην εκδήλωση που  προγραμμάτισε ο Δήμος Θέρμης με τον Φανό της Κοζάνης «Ο Λάκκους τ Μάγγαν», αναβιώνοντας ένα μοναδικό παραδοσιακό γλέντι με τα περίφημα σκωπτικά αποκριάτικα Κοζανίτικα τραγούδια.

Την Τρίτη 8 Μαρτίου στο ΚΑΠΗ Γυναικών Θέρμης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας διοργανώθηκε πρωινός καφές ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρακολούθησαν στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης εκδήλωση με θέμα: «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στο Δήμο Θέρμης».

– Το ΚΑΠΗ Τριλόφου διοργάνωσε αποκριάτικη εκδήλωση το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο κέντρο «ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ», ενώ το Σάββατο 19 Μαρτίου η χορωδία του ΚΑΠΗ Τριλόφου συμμετείχε στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης.

Εκδρομές

  • Το ΚΑΠΗ Κ. Σχολαρίου διοργάνωσε την Πέμπτη 3 Μαρτίου ημερήσια εκδρομή στη μονή του Αγίου Παϊσιου – Γαλάτιστα – Περιστερά.
  • Το ΚΑΠΗ Θέρμης διοργάνωσε τριήμερη εκδρομή στις 12-13-14 Μαρτίου σε Υπάτη, Καρπενήσι και Τύρναβο για τον εορτασμό της Απόκριας και της Καθαράς Δευτέρας
  • Το ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 19 Μαρτίου στην Μονή Αγ. Τριάδας & στην Ελασσόνα.