• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Έναρξη των χορωδιακών τμημάτων των ΚΑΠΗ Δήμου Θέρμης. Σύντομα αρχίζουν και τα προγράμματα παραδοσιακού χορού και γυμναστικής.

Το ΝΠΔΔ «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής» του Δήμου Θέρμης στην προσπάθειά του να προσφέρει επιπλέον δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, ανέθεσε με σύμβαση στη Δημοτική επιχείρηση, την ανάπτυξη προγραμμάτων και την παροχή υπηρεσιών χορωδιών για τα ΚΑΠΗ Βασιλικών, Αγίας Παρασκευής, Τριαδίου, Νέας Ραιδεστού, Τριλόφου, Καρδίας, Θέρμης και Κάτω Σχολαρίου. Οι χορωδίες που έχουν δημιουργηθεί, αριθμούν σήμερα πάνω από 100 μέλη, προετοιμάζοντας με μεγάλη χαρά χορωδιακές συναντήσεις, και αφιερώματα.

Παράλληλα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν τα προγράμματα παραδοσιακού χορού και γυμναστικής για τα ΚΑΠΗ Βασιλικών, Τριαδίου, Ν. Ραιδεστού, Ταγαράδων, Τριλόφου, Πλαγιαρίου, Καρδίας και Θέρμης και γυμναστών για τα ΚΑΠΗ Βασιλικών, Τριαδίου, Νέας Ραιδεστού, Νέου Ρυσίου, Τριλόφου, Πλαγιαρίου, Καρδίας, Σχολαρίου, Ταγαράδων, Θέρμης και Αγίας Παρασκευής.

Τα τμήματα γυμναστικής θα λειτουργούν δύο φορές την εβδομάδα, στοχεύοντας στην αποκατάσταση της φυσιολογικής κίνησης όπως και στην αύξηση της δύναμης και της αντοχής των ατόμων της τρίτης ηλικίας και αριθμούν πάνω από 150 μέλη. Τέλος, τα τμήματα παραδοσιακού χορού, συμβάλλοντας ενεργά στη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, προσελκύουν κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό μελών των ΚΑΠΗ του δήμου που τα αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό. Τα χορευτικά συγκροτήματα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος μας και όμοροι δήμοι.
Η συμμετοχή σε όλα τα τμήματα για τα μέλη του ΚΑΠΗ είναι δωρεάν.