• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Γιορτή για την Γ’ Ηλικία διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Βασιλικών

Σε μία ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή δεκάδων μελών των ΚΑΠΗ Βασιλικών το ΝΠΔΔ τίμησε τους ηλικιωμένους και την προσφορά τους σε μία όμορφη εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία σε γνωστό Κέντρο της περιοχής.
Στη γιορτή των Ηλικιωμένων του Δήμου μας στα Βασιλικά, παραβρέθηκαν ο νέος Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Αργύρης Μωραΐτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Αγγέλου καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Τσολάκης, οι οποίοι τόνισαν ιδιαίτερα τη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην Τρίτη Ηλικία, τον πολύτιμο ρόλο και τη αξιέπαινη συνεισφορά της στην καθημερινότητα των νεότερων γενιών, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας στο Δήμο μας, αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, με αξιόλογες δημιουργικές δραστηριότητες.
Άπαντες, ευχαρίστησαν τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου μας, για την ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Δήμου Θέρμης και ευχήθηκαν, όλοι μαζί, ενωμένοι να αγωνιστούν, ώστε να καταφέρουν να επιτύχουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

Παράλληλα διαβεβαίωσαν τα παρευρισκόμενα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων που συμμετείχαν στην εκδήλωση των Βασιλικών, για τη σταθερή βούληση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, για ενίσχυση των παροχών στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και συνέχιση όλων των προγραμμάτων που εφαρμόζονται σήμερα σε όλες τις δομές του Δήμου μας, με την παράλληλη αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας που παρουσιάζεται.