• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ

Ξεκινούν τη λειτουργία τους μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας, τα ΚΔΑΠ όλης της επικράτειας.

Από Δευτέρα 7 Ιουνίου περιμένουμε τα παιδιά των ΚΔΑΠ Θέρμης, Τριλόφου και Βασιλικών, να γεμίσουν και πάλι με φωνές και ενέργεια τις αίθουσες των σχολείων παρακολουθώντας δραστηριότητες αθλητισμού, εικαστικών, μουσικής, πληροφορικής και εκμάθησης αγγλικών.

Για την ασφαλή λειτουργία των ΚΔΑΠ και την προστασία παιδιών και εκπαιδευτικού προσωπικού σημειώνουμε τα εξής:

  • Τα παιδιά θα προσέρχονται με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ μια φορά την εβδομάδα σύμφωνα με τις ισχύουσες υπουργικές αποφάσεις. Προς το παρόν, και ως τη λήξη του σχολικού έτους, θα γίνεται αποδεκτό το αρνητικό αποτέλεσμα του μαθητή, το ίδιο που προσκομίζεται στο σχολείο χωρίς να απαιτείται η διενέργεια δεύτερου τεστ.
  • Καθολική και σωστή χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τα παιδιά με μέριμνα για τη σχετική εκπαίδευση. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τόσο κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων όσο και στα διαλείμματα.
  • Το προσωπικό θα φροντίζει καθημερινά για τον καλό αερισμό των αιθουσών, την τακτική απολύμανση του χώρου και των επιφανειών και την διευθέτηση των δραστηριοτήτων με τρόπο ώστε να αποφεύγονται οι μεγάλες συναθροίσεις και ο συνωστισμός των παιδιών στους χώρους των ΚΔΑΠ.

Περιμένουμε από σήμερα όλα τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στις δομές μας, για ξένοιαστα, δημιουργικά και πάνω απ΄όλα ασφαλή απογεύματα. Καλή αρχή!!!