• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών δράσεων των ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης στην ετήσια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στην έδρα του ΝΠΔΔ Θέρμης στον Τρίλοφο, η ετήσια συνάντηση των προέδρων των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με αντικείμενο τον προγραμματισμό των ετήσιων δράσεών τους, μεταξύ των οποίων τα θαλασσινά μπάνια, τα ιαματικά λουτρά και οι ημερήσιες εκδρομές για όλα τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου μας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε σε άριστο και συναινετικό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, συμμετείχαν για πρώτη φορά και οι νεοσύστατες δομές των ΚΑΠΗ Αγίου Αντωνίου και Σουρωτής.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θέρμης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την πολύ σημαντική εθελοντική προσφορά τους και ξεκαθάρισε πως η κοινωνική πολιτική του Δήμου μας, θα συνεχίσει καθώς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.κ. Πασχάλης Αναγνώστου και Γιώργος Αγγέλου αντίστοιχα, επεσήμαναν από την πλευρά τους πως τη φετινή χρονιά, ο διαγωνισμός για τις μεταφορές έγινε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω της προκηρύξεως των δημοτικών εκλογών και παράλληλα δεσμεύτηκαν για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση του συνόλου του προγράμματος του ΝΠΔΔ για την τρίτη ηλικία.