• Πλατεία Δημαρχείου 1, Τρίλοφος, Τ.Κ. 57500
  • +30 2392 330 221
  • +30 2392 330 226

Thermi Thermi

4η Συνάντηση Χορωδιών Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θέρμης

Το ΚΑΠΗ Θέρμης σε συνεργασία με τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης, υλοποιώντας την πρωτοβουλία της διοίκησης του νπδδ για την καθιέρωση ετήσιων συναντήσεων χορωδιών ΚΑΠΗ, διοργανώνει την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 08:00 μ.μ την 4η Χορωδιακή συνάντηση ΚΑΠΗ Δήμου Θέρμης, στην Αίθουσα Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.

Συμμετέχουν οι Μικτές Χορωδίες των ΚΑΠΗ:

  • Θέρμης, με μαέστρο τον Λεωνίδα Βλαχόπουλο.
  • Βασιλικών, Τριλόφου, Κ. Σχολαρίου, Καρδίας, Ν. Ραιδεστού & Τριαδίου με κοινό μαέστρο τον Στυλιανό Ζαχαρίου.

Αντί εισιτηρίου, παρακαλούμε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θέρμης να προσφέρετε τρόφιμα και είδη καθαριότητας.

Το ΝΠΔΔ «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής» του δήμου Θέρμης στην προσπάθειά του να προσφέρει επιπλέον δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης στα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μας, ανέθεσε με σύμβαση στη Δημοτική επιχείρηση, την ανάπτυξη προγραμμάτων και την παροχή υπηρεσιών χορωδιών για τα ΚΑΠΗ Βασιλικών, Τριαδίου, Ν. Ραιδεστού, Τριλόφου, Καρδίας, Σχολαρίου και Θέρμης. Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ που έχουν δημιουργηθεί, αριθμούν σήμερα πάνω από 100 μέλη, προετοιμάζοντας με μεγάλη χαρά χορωδιακές συναντήσεις και αφιερώματα που διοργανώνουν στο τέλος κάθε σεζόν.